Hotell Lettegård!

Hotell Lettegård, japp det är mitt, eller vad man ska kalla det?!
Mina barn samt gubbe tror det iallafall att dom bor på ett hotell..
konstigt nog tror dom att allt som ligger runt om i det här hemmet kommer upp av sej själv eller om man "inte" ser det. Förstår inte grejen med att inte böja sej ner och plocka upp någon man trampar på, eller bara plcoka bort sin disk eller varför inte ta och diska disken som finns?! Det här är nog ett vardags problem för många, och jag kan tänka mej att många med mej tjöttar på sin familj att plocka bort efter sej eller bara hjälpa till. Är det verkligen så svårt att göra det? eller det kanske är så att dom verkligen tror att dom bor på ett hotell där allt blir gjort utan att behöva göra något själv. kanske är fel på mej som i slut ändan tar tag i skiten för att JAG vill ha det städat och ett rent golv. jag är inte pidant men va f*n lite ordning och reda kan väl ha?
Gubben jobbar med lera och skit, och när det regnar blir han rätt skiten och leran kommer med hem. han hänger upp byxorna på en krok i har på toa dörren och inne på toan ramlar all lera av så, vi har haft en fin sandlåda med torkade lera på golvet vid dörren, (inte så fräst jag vet) och jag har tänkt varje gång jag har gjort mina behov att nä jag ska inte behöva sopa upp det, han ser ju det oxå när han gör behov 2?! eller hur att den skiten kom upp utav honom. nixpix den sopade jag upp i går när jag skulle duscha. så säger jag- ja då var leran upp sopade ifrån golvet som har trillat ner i från din byxor, har du inte sett det ligger där? svaret blev självklart nej... AAAhhhh blir gråhårig.
varför är allt så svårt? varför hellre ligga i soffan och glo medans en annan springer häcken av sej? Ungar som ropar, hem som skall städas, jobb som skall sköta, tvätt och ja allt annat. men jag då?
jag måste oxå få slappa, skita i allt och låta andra sköta det, men icke.
säger man något så e man sur, konstigt att man alltid ska bli sur enligt andra för att man säger ifrån. Är det inte konstigt?
det spelar ingen roll hur man säger det så är det fel, men en dag så ligger jag här plattfall och hur fan kommer det inte att se ut då här?
aja det är väl jag som inte tjöttar till räckligt mycket eller kanske gör fel som tjöttar, något fel gör jag... men vad? vill ju bara ha hjälp här hemma.....

Veckan!

Ja den här veckan gick fort, redan söndag.
Började och jobba i måndags och det var rätt soft, vill skulle fixa golven och det gick fort. Jag och kollegan var klara redan i torsdags med allt som skulle göras och det var chefen kanske inte beredd på =)

Var uppe och hämta ida i torsdags på dagis där hon stolt visade upp för mej och sin far att hon kunde cykla på 2 hjuling=) va duktig du e säger jag när hon stannat och hon ler med hela ansiktet.
vi tog hennes saker och gick hem. på hem vägen frågade jag henne om vi skulle plocka bort hennes stödhjul och ge oss ut och tränna efter maten. "Jepp" var hennes svar.
Vi åt och gick ut. Jag var full bredd på att få hålla i sadelen för att hon skulle hitta balans en icke, ungen drog iväg på 2 röd, behövde inte ens hjälpa henne att starta.. TÖSEN ÄR 3 ÅR!!!!! Hon pep iväg i full fart och tog kurvorna utan några probelm, så gissa om jag blev sjukt stolt över henne =)
Så nu har vi varit ute och cyklat varje dag.

Helgen har vi inte gjort så mycket, åkte upp till Nödinge och hem min kusin Bea och vi fick med oss hennes bror Alex som ville hänga med gubben och sonen ut och fiska/campa.
Killarna drog vid 18 och det blev vi tjejer kvar hemma. Så det blev en del film under kvällen.
I morse ringde min älskade och väckte mej klockan 6 på morgon. Då berättar han för mej att någon har varit i skogen mitt i natten och snott Alex brallor, och vad fan ska jag göra åt det klockan 6 på morgon?? =)
Vem går ens ut i skogen mitt i natten till ett basläger och snor ett par byxor? Det roliga är att den som snodde brallorna lämnade kvar hans skärp haha. Åh gud vad jag skrattade när jag berättade för min kusin Bea. Tråkiga var dock att Alex blev av med mobil, bil/hemnycklar och hans plånbok... haha nötter finns det gott om, så road har man blivit.

ojoj va klockan sprang iväg, dags att ge se ut i regnet till tvättstugan...

trött...

Trött och ont i hela kroppen, känner mej som en gamal tant på 85 men jag är bara 26! Lite skrämande..
Trött som gatan och hade gärna lagt mej ner för att sova i en evighet, fy fan va gött det hade varit. Men tyvärr så har man allt för mycket annat att tänka på!
Ska snart tillbaka till jobbet, har varit hemma i någon timma, vi fixar golven på jobbet så vi kan inte gå på dom förän dom är torra och sen ska vi kleta på mer, ja vad nu heter! Känns som hemmet förfaller oxå, tvätten har börjat växa igen. tvättade i söndags kväll. Disken ska väck, handla till middagen, hämta kidsen med om inte gubben gör det och så maten lagas och den disken ska väck. duscha ungarna med skalls göra och detta görs av mej.
När ska man få tid med sej själv? när man är 85 år och verkligen inte orkar göra allt som måstes göras?
Ibland önskar jag att jag kunde dela mej på 2, en del sköter allt som har med hemmer att göra och den andra delen sover eller blir bara ompysslad, fan va gött det hade varit. men så är tyvär inte verkligheten.

Tänk om jag kunde få slappa och inte bry mej om något på dagarna och alla andra gör allt som behövs göras på dagarna, det hade varit helt underbart, slänga mina saker överallt och skita i att plocka upp dom,. tack för maten sen slänga mej i soffan eller ut med kompisarna utan barn, hm... kommer förmodligen inte att ske men jag kan väl alltid få önska!?

nä om man kanske ska ta tag i skiten här hemma så det kan komma nytt som jag sen får tabort..
Älskar mina barn och min älskade gubbe överallt men hallå jag behöver tid med mej själv oxå tänka lite på BARA MEJ!!
Eller bara få göra någon med gubben bara han och jag men då ska det hittas barnvakt och så. aja jag får bita i mina onda axlar samt kropp och ta tag i skiten hemma för den försvinner inte ut av sej själv.... =(

HUNDRATUSEN kr

Ja det är mycket pengar det, speciellt när man är skyldig någon så mycket pengar!
Jag är det dock inte men det finns en som är skylig mej det!! Och nej inte en kr har man fått tillbaka inte ens 1 kr.
Nu undrar väl ni, hur kan man låna ut så mycket pengar? Det ska ni få svar på:
När min mamma gick bort 2003 så arvde jag en del pengar. Mådde skit och så här, och då passade den apan på.
Han körde alla metoder ni kan tänka er, manuliperade (kanske inte stavas så, rätt gärna =P) lovad att pengar skulle komma in och allt. Dagarna gick så ringde han igen. vill låna lite till. HAn lånade olika summor därav att det kom upp till HUNDRATUSEN. Och hur fan gick jag med på det, tänker ni nog, jo när man mår skit så orkar man inte, man säger ja för att få tyst på männsikor vilket jag gjorde, ångrar mej så otroligt mycket, men gjort är gjort.
Förstår mej inte på honom, han var liksom en vän till min mor med, hur kan vara göra så åt en "kär vän" som enligt han säger att hon va??

Har gjort allt känns det som för att få mina pengar tillbaka men förgäves. Ja och min far åkte till polis för att göra en polisanmälan på honom, har kontakt kronofogden men till vilken nytta?? NADA!! Har även kontaktat apan men han underviker att svara, kan inte ens ge mej ett svar om en liten slant, sist vi pratade med varann så skulle jag få 5000 kr inom kort tid, haha och nej inga pengar.

Men det som är gött och veta är att en dag så får man tillbaka allt man gjort alla andra, och det är inte bara mej han har satt i skiten utan flera,

RSS 2.0