Hotell Lettegård!

Hotell Lettegård, japp det är mitt, eller vad man ska kalla det?!
Mina barn samt gubbe tror det iallafall att dom bor på ett hotell..
konstigt nog tror dom att allt som ligger runt om i det här hemmet kommer upp av sej själv eller om man "inte" ser det. Förstår inte grejen med att inte böja sej ner och plocka upp någon man trampar på, eller bara plcoka bort sin disk eller varför inte ta och diska disken som finns?! Det här är nog ett vardags problem för många, och jag kan tänka mej att många med mej tjöttar på sin familj att plocka bort efter sej eller bara hjälpa till. Är det verkligen så svårt att göra det? eller det kanske är så att dom verkligen tror att dom bor på ett hotell där allt blir gjort utan att behöva göra något själv. kanske är fel på mej som i slut ändan tar tag i skiten för att JAG vill ha det städat och ett rent golv. jag är inte pidant men va f*n lite ordning och reda kan väl ha?
Gubben jobbar med lera och skit, och när det regnar blir han rätt skiten och leran kommer med hem. han hänger upp byxorna på en krok i har på toa dörren och inne på toan ramlar all lera av så, vi har haft en fin sandlåda med torkade lera på golvet vid dörren, (inte så fräst jag vet) och jag har tänkt varje gång jag har gjort mina behov att nä jag ska inte behöva sopa upp det, han ser ju det oxå när han gör behov 2?! eller hur att den skiten kom upp utav honom. nixpix den sopade jag upp i går när jag skulle duscha. så säger jag- ja då var leran upp sopade ifrån golvet som har trillat ner i från din byxor, har du inte sett det ligger där? svaret blev självklart nej... AAAhhhh blir gråhårig.
varför är allt så svårt? varför hellre ligga i soffan och glo medans en annan springer häcken av sej? Ungar som ropar, hem som skall städas, jobb som skall sköta, tvätt och ja allt annat. men jag då?
jag måste oxå få slappa, skita i allt och låta andra sköta det, men icke.
säger man något så e man sur, konstigt att man alltid ska bli sur enligt andra för att man säger ifrån. Är det inte konstigt?
det spelar ingen roll hur man säger det så är det fel, men en dag så ligger jag här plattfall och hur fan kommer det inte att se ut då här?
aja det är väl jag som inte tjöttar till räckligt mycket eller kanske gör fel som tjöttar, något fel gör jag... men vad? vill ju bara ha hjälp här hemma.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0