Veckan!

Ja den här veckan gick fort, redan söndag.
Började och jobba i måndags och det var rätt soft, vill skulle fixa golven och det gick fort. Jag och kollegan var klara redan i torsdags med allt som skulle göras och det var chefen kanske inte beredd på =)

Var uppe och hämta ida i torsdags på dagis där hon stolt visade upp för mej och sin far att hon kunde cykla på 2 hjuling=) va duktig du e säger jag när hon stannat och hon ler med hela ansiktet.
vi tog hennes saker och gick hem. på hem vägen frågade jag henne om vi skulle plocka bort hennes stödhjul och ge oss ut och tränna efter maten. "Jepp" var hennes svar.
Vi åt och gick ut. Jag var full bredd på att få hålla i sadelen för att hon skulle hitta balans en icke, ungen drog iväg på 2 röd, behövde inte ens hjälpa henne att starta.. TÖSEN ÄR 3 ÅR!!!!! Hon pep iväg i full fart och tog kurvorna utan några probelm, så gissa om jag blev sjukt stolt över henne =)
Så nu har vi varit ute och cyklat varje dag.

Helgen har vi inte gjort så mycket, åkte upp till Nödinge och hem min kusin Bea och vi fick med oss hennes bror Alex som ville hänga med gubben och sonen ut och fiska/campa.
Killarna drog vid 18 och det blev vi tjejer kvar hemma. Så det blev en del film under kvällen.
I morse ringde min älskade och väckte mej klockan 6 på morgon. Då berättar han för mej att någon har varit i skogen mitt i natten och snott Alex brallor, och vad fan ska jag göra åt det klockan 6 på morgon?? =)
Vem går ens ut i skogen mitt i natten till ett basläger och snor ett par byxor? Det roliga är att den som snodde brallorna lämnade kvar hans skärp haha. Åh gud vad jag skrattade när jag berättade för min kusin Bea. Tråkiga var dock att Alex blev av med mobil, bil/hemnycklar och hans plånbok... haha nötter finns det gott om, så road har man blivit.

ojoj va klockan sprang iväg, dags att ge se ut i regnet till tvättstugan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0