trött...

Trött och ont i hela kroppen, känner mej som en gamal tant på 85 men jag är bara 26! Lite skrämande..
Trött som gatan och hade gärna lagt mej ner för att sova i en evighet, fy fan va gött det hade varit. Men tyvärr så har man allt för mycket annat att tänka på!
Ska snart tillbaka till jobbet, har varit hemma i någon timma, vi fixar golven på jobbet så vi kan inte gå på dom förän dom är torra och sen ska vi kleta på mer, ja vad nu heter! Känns som hemmet förfaller oxå, tvätten har börjat växa igen. tvättade i söndags kväll. Disken ska väck, handla till middagen, hämta kidsen med om inte gubben gör det och så maten lagas och den disken ska väck. duscha ungarna med skalls göra och detta görs av mej.
När ska man få tid med sej själv? när man är 85 år och verkligen inte orkar göra allt som måstes göras?
Ibland önskar jag att jag kunde dela mej på 2, en del sköter allt som har med hemmer att göra och den andra delen sover eller blir bara ompysslad, fan va gött det hade varit. men så är tyvär inte verkligheten.

Tänk om jag kunde få slappa och inte bry mej om något på dagarna och alla andra gör allt som behövs göras på dagarna, det hade varit helt underbart, slänga mina saker överallt och skita i att plocka upp dom,. tack för maten sen slänga mej i soffan eller ut med kompisarna utan barn, hm... kommer förmodligen inte att ske men jag kan väl alltid få önska!?

nä om man kanske ska ta tag i skiten här hemma så det kan komma nytt som jag sen får tabort..
Älskar mina barn och min älskade gubbe överallt men hallå jag behöver tid med mej själv oxå tänka lite på BARA MEJ!!
Eller bara få göra någon med gubben bara han och jag men då ska det hittas barnvakt och så. aja jag får bita i mina onda axlar samt kropp och ta tag i skiten hemma för den försvinner inte ut av sej själv.... =(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0